torsdag 17. november 2011

Prins Umulius og Prinsesse Vil Ikke"Englestart" Akvarell av Prinsesse-Vil-Ikke, 8 år. Mangler ramme, så henger foreløpig på kjøleskapet i to sommerfugl-klesklyper med magnet bak som hun også har laget selv!


Prinsesse Vil Ikke og Prins Umulius synes egentlig det er ganske kjedelig med hvite rom, derfor fikk de velge hver sin farge på døra inn til rommet sitt, de ble strålende fornøyd, og det samme ble mor:)


Prinsesse Vil Ikke har opp igjennom årene fått masse bilder, både store og små. De små synes jeg kommer best til sin rett når vi arrangerer dem sånn at de i sin helhet ser ut som et stort bilde.


Denne tøy-engelen fra Miljøgården  kjøpte vi i Kristiansund på en fantastisk interiørbutikk.


Disse lerretene kjøpte vi på en interiørbutikk på en av reisene våre til Spania.


Prinsesse Vil Ikke har ryddet rommet sitt. I går fikk hun seg et nydelig sengeteppe fra Rice, og da måtte det danderes oppi senga:)


Detalj fra sengeteppe.


Viktig med ordentlig kunst på barnas rom også. Her er litografi av Nito Vega. Henholdsvis "Flickan och Månen" og "Kossan".

Prins Umulius sitt rom med lego:)


Bøker er en lidenskap som både voksne og barn deler.  
Også Prins Umulius har litografi av Nito Vega på veggen. Det øverste går i grått og heter "Livet". Det under er uten tittel.
I år var vi ikke like tidlig ute som vi ellers bruker å være med å kjøpe adventskalendere. Englebarna hadde fått hver sin sjokoladekalender av besteforeldrene, så vi hadde iallefall en til hver. Prins Umulius uttrykte forsiktig den 1. desember: "Mamma, vi har sjokoladekalender men..." Han lot resten av setningen henge i lufta, og det var opp til mor å bringe samtalen videre.

Adventskalendere går unna som varmt hvetebrød på butikkene har jeg forstått, og vi var innom mange plasser før vi endte opp på Notabene som hadde to Lego Star Wars kalendere igjen, det var visst de to siste i hele fylket...Og da var det jo flaks at det var nettopp denne han ønsket seg.

Prinsesse Vil Ikke hadde ikke bestemt seg for hvilken adventskalender hun ville ha. Derimot ble hun svært betatt av ei spilledåse. Den kostet akkurat like mye som adventskalenderen til Prins Umulius, og det var ikke vanskelig å bestemme seg for at hun heller ville ha den istedenfor en adventskalender.
Den spiller vakker musikk, og når vi snur den opp-ned "snør det" glitter.
SÅ vakker, og så har hun den for bestandig.